Over Comax

Wie zijn wij

Comax BV is een bedrijf met een vast team van twaalf medewerkers en een aantal freelance medewerkers. Daarnaast worden wij ondersteund door verschillende ervaren freelance (software)ontwikkelaars en engineers.

Opgericht in 1997 en inmiddels uitgegroeid tot een innovatief bedrijf met een grote vaste nationale en internationale klantenkring. Klanten zijn veelal door mond-tot-mond reclame verkregen. Comax BV kan bogen op vele projecten die naar tevredenheid zijn uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers in diverse marktsegmenten, waaronder ook de medische sector. Binnen ons bedrijf is veel kennis aanwezig op het gebied van ontwerp en assemblage, digitale en analoge techniek, meet- en regeltechniek.

Comax BV biedt betaalbare elektronicaoplossingen in samenspraak met de klant. Kenmerkend voor ons bedrijf is de compleetheid, veelzijdigheid en het probleemoplossend vermogen. De korte kanalen tussen de klant en Comax zorgt voor een ontspannen omgang en laagdrempeligheid die zeer wordt gewaardeerd.